måndag, juli 16

En ny ängel och bäddsoffan

Denna helgen har älsklingen haft sina vänner från Norge på besök hos oss. Jag och liten har då bott hos mormor & H. Vi har de bästa mormor & H för man känner sig alltid så välkommen där och det är så okomplicerat att bo hos de. Denna helgen var de även hundvakt till H:s dotter som var utomlands. Det gjorde att litens helg blev ännu bättre. Han älskar djur och denna lilla Charlie blev riktigt glad i liten med. De busade och bara hängde ihop. När liten blev trött och låg på soffan så hoppade Charlie (med viss hjälp) upp i soffan och la sig vid liten.
Liten och Charlie gosar i soffan    /  /     Lycka är att få hålla i kopplet

På lördagen gick jag och liten på hans första IFK match tillsammans med moster J. Vi var väldigt osäkra på hur det skulle gå men OJ vad bra det gick. Han satt så fint på sin plats hela matchen. Visserligen stod han upp ibland och dansade till hejjarramsorna och musiken. Stora ögon var det väldigt mycket. De sista 5 minutrarna började han tröttna och ville gå. Perfekt dag förutom att det blev 1-1. Nästa gång får även liten en egen tröja. Denna gången fanns det tyvärr inte tid.
Liten och hans moster J
J följde med hem till mormor & H efter matchen och stannade över. Det blev en trevlig kväll med god grillad middag, vin och mycket prat.
Söndagen gav oss ok väder med en hel del sol. Det var bara så kallt när solen gick i moln. Dagen tillbringade vi mest på lekplatsen och sparkade boll jag och liten. Han var helt fotbollstokig denna helgen. Mormor hade ju "fått" en ny fotboll från Statoil och den gillade han.
Lite bil och sand lek blev det med.

Min lille cooling

 Tack bästa Mormor & H för en härlig helg!!!


Inga kommentarer: