måndag, november 23

Julljus nr2

Idag var det dags för utvecklingssamtal med stora killen. Det var över förväntan bra. Vi har haft lite dialog med hans förken tidigare för att ta fram uppgifter som hjälper honom i skolan. Det ser ut som våra ansträgningar ger resultat.

Vi är så otroligt tacksamma och glada att han har så bra fröknar som verkligen ser barnen som individer och jobbar för att alla skall kunna utvecklas. När man hör folk prata och läser tidningarna låter det som de lärarna är ett utrotat släkte. Jag förstår att det är en tuff arbetsmilljö som motarbetas av nedskärningar mm.

Nu sitter han och gör sin matteläxa så duktigt. Lilleman "diskar" som vanligt. En favoritsyssla. Älsklingen lagar mat. En återkommande favorit hos oss blir det idag. Fylld köttfärslimpa med ugnsrostade kikärtor.

När vi kom hem från skolan hängde älsklingen upp våra "istappar" julljus på entren. Det är så fint. Älskar denna tiden på året med mörker och mycket mys. Nu fattas girlangen med ljus runt balkongen och vår ren med släde på taket.

Imorgon blir det (kanske) sovmorgon. Skall vara på dagis halv nio på utvecklingssamtal med lilleman. Sen är det troligen hemarbete. Skall skriva lite på en stressföreläsning. Intressant och kul.

Ikväll blir det kanske en film och mys med älsklingen om vi kan få barnen i säng i tid.

1 kommentar:

MADELEINE sa...

Hej Hej,

kikar in och önskar en bra måndagskväll.
Hoppas allt är bra.

Påminner oxå om alla tävlingar som är igång nu:

http://www.muppsan.com/2009/11/muppsans-alla-tavlingar.html