söndag, oktober 31

Home sweet home

Hemma igen efter en underbar helg i Göteborg hos mamma.

Vi gjorde två stopp på vägen. När vi hade en timme kvar hem stannade vi på ett köpcenter och gick till leksaksbutiken och lekte av oss lite. Sträcka på benen en stund. Köpte inget. Hm. Liten passade även på att blöta ner blöjan med sin dåliga mage. Bra timing. Sen gick det fort hem.

Ett kort stopp i butiken för att köpa lite frukost innan vi nästan var hemma.

När vi var 4 minuter hemmifrån slocknade allt ljus runt oss. En bensinstation, gatullycktorna, och en restaurang. Kom nästan hem innan strömmen kom tillbaka. Lite spökligt att köra genom sammhället och allt är bara svart. Skönt att strömmen var tillbaka när jag skulle packa in allt och liten.

Vi har bara slappat och myst i soffan med TV och film. Strömmen har gått totalt 4 gånger. Värre än utomlands ju. När strömmen går har jag ingen telefon alls. Hemtelefonen är trådlös och IP så den går. Mobilerna (har två) tappar täckningen. Det blir riktigt svart hemma. Hade jag inte haft ljusent tända hade vi nog inte sett nåt. SVART.

Litens mage har lugnat sig en del men är inte helt bra. Hoppas det inte blir några floder i natt så han får sova lugnt och skönt hela natten. Studiedag på förskolan imorgon så vi skall bara vara hemma och mysa. Plugga det jag får till.

Inga kommentarer: