söndag, september 13

En dyr dag

Vi åkte som sagt till Norrköping för att se efter kläder. Det var inte det lättaste kan jag säga. Killarna var inte helt med på iden idag så det blev en del klaging.
Det var dock inte det värsta. Stora killen behöver ju nya byxor och nu är han så stor att han får prova innan vi köper. Han är lång och smal och det skall man visst inte vara enligt klädfabrikanterna. Idag har han nog provat 15 par jeans och vi köpte 2 men det var för att han så akut behöver byxor och de var minst dåliga. Vi köpte även ett nytt skärp till honom. Det behöver han. ALLA byxor var allt, allt för stora i midja och över rumpan.

KappAhl skall ha en modell som heter slim fit men den tar visst slut direkt enligt expediten.

Lillkillen har lärt sig säga storebrors namn och det gör han så fort han inte kan se honom. Det är så gulligt. Sen skall han göra allt det storebror gör. Det är inte alltid det funkar men skam den som ger sig...

När shoppingen var avklarade gick vi och åt innan vi skulle åka hemåt. De har så himla goda pizzor på det köpcentrat. Idag åt stora killen en hel egen barnpizza. Fattar inte hur han fick plats. Det var inte nog med det utan på väg till bilen ville han ha en glass. Trodde aldrig han skulle äta upp den men det gjorde han. Det tar visst på krafterna att shoppa med mamma.

2 kommentarer:

Anne sa...

Vilken heldag! Märkligt hur snabbt de växer ur sina kläder och sen behöver nya! Jag tycker att det är ett under att de inte har mer ont i kroppen när den växer så snabbt.
Hoppas att du får en skön dag! Kram

Mamma Russin sa...

hej gumman..

haha, det problemet hade jag med teensen med under en period.. de fick ha bälten i alla byxor.. :( kanske skulle kappahl beställa hem lite mera av slim fit modeller då tycker man. ;)

låter som en trevlig shopping dag med mamsen..:)

kram