fredag, juni 26

Grillkväll

Jag och lilleman var över hos grannarna och grillade. Vi hade med korv men det var väldigt gott ikväll. Drack ett glas rött till. Får ju lyxa till det så här på en fredag.

Det var ett vännepar till de där med. De har en liten tjej som är 11 månader äldre än min lilleman. De var så söta. De dansade massor och hon skulle hjälpa han upp när han trillade. Tog honom i handen.

Lilleman har gått och gått hela kvällen. Nu reser han sig när han trillat utan problem. Inte länge innan han slutar hålla fingret kanske.

Jag har börjat bädda rent men är inte färdig. Blir alltid att jag får lägga på det när jag skall i säng och då är man ju trött redan. Att jag aldrig lär mig men det är tydligen så jag skall ha det.

Vi fick faktiskt klippt gräset hemma idag. Lilleman var så duktig och satt på en filt hela tiden och lekte med alla klädnyporna. Det gick hur bra som helst. Solen sken och allt var bara härligt.

2 kommentarer:

LOtta sa...

Grillad korv är en underskattad maträtt.
Och om man dessutom serveras rött till så blir det ju rena rama lyxmåltiden.
Hoppas ni får en fin dag även idag.
Kramen

Mamma russin sa...

så roligt med lilla O som går så mycket, får du jaga han nu då?? är han en busare ?? hihi...
stina är helt hopplös nu, jag kan inte minnas att teensen var så klåfingriga som hon är.. det går inte att lämna henne i 1 sekund.. jag eller hennes pappa får gå efter henne när hon far fram och hålla kollen..:) igår kom hon med ett värme ljus i munnen!! LIVSFARLIGT!!!

hoppas du mår bättre i magen, men det låter som det iaf..
KRAM