fredag, juni 19

Annorlunda paj och dålig lukt

Jag hittade ett recept här som såg gott ut. Har ju en tid nu försökt bli av med mina gravkilon. Det har gått väldigt bra men då gäller det inga undantag. Hittade då detta recept på "paj" som såg så gott ut.

Efter besöket hos grannarna gav jag mig så på ett försök. Tinade bär, satte på ugnen och började med "smeten". När jag kollade in i ugnen såg jag något som inte skulle vara där. En långpanna som skall stå i lådan under. Öppnade så för att ta ut den och BLÄÄÄÄÄÄ. Det var en kvarglömt panna från när svärmor var här och hon åkte för en vecka sedan. Illa illa illa.

Jag har gått och tyckt det luktat konstigt hemma. Visserligen har det varit lite rörigt senaste dagarna men det skall ju inte lukta så för det. Har tömmt soporna mer än nödvändigt, gått igenom kylskåpet, torkat och torkat diskbänk och ho. Allt utan resultat. Började på allvar fundera på om det var fel på min näsa eller vad? Visserligen var det äckligt och jag fick ta hand om det men nu vet jag var det kom ifrån i alla fall och kan få bort det.

Hur smakade då "pajen". Den var ok. Man behöver inte mycket av den för att bli nöjd och tur är ju det.

Nu skall jag lägga mig. Kör till Göteborg imorgon och lämnar stora killen (som nu når mig till axeln. Kors så han växer. Stopp)

1 kommentar:

Lotta sa...

Usch!
Var det rester på dn oxå?
Vi hade nån konstig lukt hemma i våras, men jag hittade aldrig orsaken och det gick ju över tillslut.
Hoppas du kommer fram ordentligt till Göteborg och att resan går bra.

Kramen