lördag, april 4

Första tågresan

Idag har vi åkte X2000 till Göteborg. Det var första gången lillkillen åkte tåg och det gick SÅ bra. Han var så snäll och duktig. Ville inte somna för det var så mycket kul och nytt att titta på. Resan gick så fort och bra. Mormor hämtade oss på station. Hem till de och ut på altan. Här har det varit sommar idag. Helt underbart. Lite fika på baksidan sen ut till lekplatsen och sandlådan. Barnen bara njöt.
Till middag blev det köttfärssås men mormor hade glömt att stora killen inte tycker om det så det blev små biffar till honom och vi vuxna fick äta köttfärssås. Så kan det gå. Inte lätt att komma ihåg vem som äter vad och inte.

På kvällen gick jag och mormor en promenad med lillkillen i vagnen. Han fick pyamas för vi var säkra på att han skulle somna ganska fort. Så fel vi hade. Han skulle inte sova i vagnen idag. När han var färdig med att titta runt på alla och ville sova började han gråta. Största delen av vår annars så trevligta promenad så skrek han. Väl hemma och bäddat somnade han snabbt.

Nu sover lillkillen och mormor läser för C. Upp tidigt imorgon för andra delen av vår resa. Båt till danmark och pappa. C skall vidare hem till sin farmor. Pratade med älsklingen idag och det var helt spegelblankt på havet. Det kommer bli så mysiga dagar.

Inga kommentarer: