fredag, april 6

Glad Påsk!


Här var det tänkt sovmorgon men så blev det inte. Liten puttade på mig redan vid sju och sen somnade han om. Själv lyckades jag inte somna om tyvärr men det beror nog på att jag ändå sovit ganska länge. Gick och la oss tidigt igår.

Har precis tagit en allergitablett och hoppas få lite hjälp av den. Min syn är helt suddig och mina ögon känns helt kladdiga. Kliar inte men är riktigt obehagligt. Har ingen aning om vad det kan vara. Tur att vi inte har några stora planer idag.

Huset ropar på hjäp så jag skall försöka få det gjort idag. Allt har förfallit lite efter sjukdom och jobb. Ganska off i rutinerna. Nu blir det att hitta nya rutiner. Älsklingen är på jobb så det är helt upp till mig.

1 kommentar:

Anonym sa...

Älskling Det är Al och Hasselpollen du reagerar på nu. Det kommer säkert att försvinna efter påskhelgen, då kommer björken smygande. Jag har haft 10 jobbiga dagar. 3 kvällar denna veckan var jag helt sänkt av histamin. Idag känns det mycket bättre. Hus, hem och jobb. Det är en fråga om träning. Ta det lugnt, rutinen kommer med tiden. Tag det som det kommer. Njut nu av dagen med dina killar. Vi ses i morgon. Välkomna M