söndag, maj 1

Rensar mer

Idag har jag inte gjort mycket. Legat lite utslagen på soffan idag. Normal men irriterande ont i magen. Lite bättre nu men är seg och hängig.

Älsklingen har lagt ut lite stora saker till försäljning idag. Det tog bara någon timme så hade vi några svar redan. Lovar gott. Kanske får vi bort den fort. Hoppas.

På tisdag åker nog älsklingen ner till huset med ett lass. På väg dit stannar han och ser på ett poolskydd. Är det bra köper han med det ner. Skulle vara kanon om det var fint och bra. Vi skall ha ett skydd som tåls att gå på.
Sen har älsklingen letat en hel del på nätet och hittat en saltklorinator till poolen. Nu blir det saltvatten i stället för klorvatten i stora poolen. Det skall vara såååå mycket bättre och lättare att sköta.

Under påsken hade vi en kille där och hjälpte oss att testa och starta upp allt. Det visade sig och mycket var sönder och behöver ordnas. Vi var inte helt nöjda med det eftersom mäklaren sagt att allt skulle fungera. Ringde mäklaren och pratade med de. Han meddelade att det skulle absolut fungera och att vi skulle få en offert på vad allt skulle kosta att ordna. Sedan skulle han ta det med säljaren. Skönt när de gör det de skall. Nu håller vi tummarna att den saken löser sig smidigt. Hade det inte varit så kostsamma saker hade vi bara gjort det själva men nu handlar det om flera tusenlappar och det har vi inte lust att lägga på saker som skall vara hela. När man flyttar går det en del pengar ändå.

Längtar tills vi är här och allt är klart till att bara njuta.

Inga kommentarer: