tisdag, februari 22

Säljfix

Idag har vi jobbat i gamla huset igen. Bytt ut det trasiga badkaret. Ny toasits. Försökt byta luckorna på tvättställsskåpet. Inte det lättaste då IKEA har bytt sortiment och därmed måtten flera gånger sedan vi köpte det. Irriterande max.

Nu har jag köpt dörrar som skulle kunna passa men då passar inte måtten på gångjärnen. Aaaa. Det skall inte vara lätt inte. Så trist att se att han varit så orförsiktig med vårt fina hus. Nu har vi varit lite bekväma med och inte sagt upp honom och hittat en ny.

Har letat begagnade dörrar men det finns inte. Sista utvägen är att få ett snicker att fräsa ur nya hål till gångjärnen så vi kan få upp dörrarna. Letade på eniro efter snickeri där vi köpt hus och lustigt nog hittade jag ett företag på vår gata. Bara nerför backen. Han skulle ringa tillbaka till mig imorgon om han lyckats få tag på verktyg till jobbet. Inte fel att få kontakt med en snickare och till råga på allt på vår gata.

Har inte bäst nätet till internet då jag använder mobilen som modem. Trögt som bara den. Får ha tålamod om man vill kolla nåt men det går som tillfällig lösning.

1 kommentar:

Popprinsessan sa...

Oj vad irriterande! Men är det inte hyresgästen som ska återställa huset i bra skick? Fast ni kanske inte orkar med det utan tycker att det är bättre att göra det själva..

Håller tummarna att det löser sig med luckor och dörrar för er!

Kram!