lördag, december 25

Juldagen

Det var en riktigt härlig dag igår fast jag saknade halva min familj. Dagen började med en ordentlig sovmorgon följt av mys i sängen. Kom oss upp och fick tomtegröt som liten älskade. Han öste in i full fart helt olikt honom. Kul att se.

Gjorde oss i ordning och packade bilen full med paket. Sen bar det av hem till syster för lite firande och mys. Barnen var så uppspelta. De väntade spänt på tomten. Till och med stora tjejen på 11 som inte tror på tomten längre var förväntansfull och otålig. De är så söta att se på när de väntar och längtar.
Söta kusinerna

Vi åt lite mat till Kalle Ankas jul och efter det kom så äntligen tomten. Det gick lite trögt först och de två minsta var lite avvaktande. Stora tjejen tog honom i famnen och hjälpte tomten med paketen.
Efter en stunds trygghet i hennes famn började han bli varm i kläderna och kom närmre och närmre. En stunde var det så mycket fart på honom att ge tomten paket att tomten inte hann och dela ut utan blev helt dränkt i paket.
Tomten fick en snabb liten kram innan han gick vidare
När vi öppnat lite packade vi ihop och åkte hemåt till morfar och nästa julklappsutdelning. Liten passade på att sova lite på väg hem och det behövde han. När vi kom fram väntade tomten lagom för att dela ut lite mer julklappar. Denna gången hade liten tuffat till sig ordentligt och satt i tomtens knä hela tiden. Nu fick han hjälp av J så alla paket öppnades.
Resten av kvällen bestod av TV och lite prat. Såg inte mycket till liten för han lekte hem J hela kvällen. När han vaknade idag skulle han hälsa på J. Det går inte för hon är med sin pojkvän och familj idag. Kul att han gillar tjejerna så bra fast vi träffar de så sällan.

Tack alla som vi firade Julen med. Vi hade en underbar dag.

2 kommentarer:

Popprinsessan sa...

Låter som en mysig julafton trots att du saknade delar av din familj. Hoppas att du haft en bra juldag också!

Kram!

Robin sa...

Tack, ni förgyllde julen bara genom att finnas här