torsdag, april 22

2 års dagen i video och bilder






















Liten blev lite större igår. Oj så glad han blev för sitt kalas. Han somnade snabb och lätt igår och sov gott hela natten.

När han kom till morfar och Lenas paket tog öppnandet slut. Duplo safari var grejer det. Granntjejen E som var här gillade det med. De lekte glatt med det och efter en liten stund gick han vidare och öppnade det stora paketet från mamma och pappa. Den gillade han. När han fick prova ville han inte gå av. Han har redan hunnit "cykla" lite till idag.
Han fick fina kläder som behövs, gatkritor och pengar. Blir säkert mer till nästa besök i Göteborg.





















Efter presenterna blev det tårta och bulle. Mums. Jag hoppade allt vad kost och hälsa hette igår och det känner jag idag. Seg, hängig, ont i magen men gott var det. Bara det inte blir för ofta så...
Stora killen fick en vårpresent av morfar och Lena och den skulle provas med en gång. Sladden var kort så alarmen fick vänta men radion och klockan har provats flera gånger. Hinner inte idag tyvärr men imorgon skall jag ordna så han kan ha klockan uppe hos sig vid sin säng. Han sover ju i en hög loftsäng så det är inte bara bara med saker dit.






Inga kommentarer: