lördag, augusti 29

Läs detta

En överskådlig bild på hur Margarin respektive smör tillverkas.
Hur är det möjligt att livsmedelsverket och sjukvården rekommendera oss att äta margarin som är en så kemiskt bearbetad produkt mot smör som är en ren naturprodukt?

I dag när det även är stor fokus på närproducerat och energisnålt. Om inte för hälsans skull så kanske för miljöns skull.

Bilden lånad av Yngre MedelåldersBloggen

En intervjuv med Gunnar Lindgren om margarintillverkningen.

Lite att tänka på så här på en solig lördag.

2 kommentarer:

Mamma Russin sa...

hej söta....

Fy så läskigt med margarin.. tur vi enbart använder smör här hemma..:)

ha det fint idag gumman..kram

Frida sa...

Här äts det riktigt smör, riktig grädde för hela slanten...
Hoppas att du får en underbar lördag fina du.
Kramar<3