fredag, augusti 21

Kalas

Vår granne och vän fyller 31 år idag och självklart var vi över och firade honom. Älsklingen är ju på jobb så han skickade bara med en hälsning och del i presenten.

Stora killen fick lov att spela PS2 under hela tiden vi var där och det var han mer än nöjd med. Vanlig regel här hemma är 30 min på skoldag och 60 på skolledig dag. Idag blev det som sagt massor av plusstid.

Lilleman känner sig hemma där och sprang runt, runt, runt, runt och runt. Pratade, kastade boll och hade det allmänt trevligt.

Mormor och Hagge har varit här över natten. De har köpt vår tredje bil och kom för att hämta hem den. Det var så mysigt och självklart flög tiden allt för fort.
Vi tog en tur förbi lillemans dagis och hälsade på. Nu vet mormor och Hagge var han håller hus och vem som passar honom på dagarna.
Gissa om han var fundersam när de var med dit och sen när vi skulle gå igen efter kort tid. Hoppas bara vi inte sabbat något till på måndag. Jag börjar inte skolan förrens tisdag så skulle det vara något har vi en dag på oss. Tror inte det kommer vara något problem men...

Inga kommentarer: