söndag, mars 22

Läxkrångel som vanligt

Nu har C varit sjuk i snart en vecka och då blir det en hel del läxor som skall göras. Han är inte så glad i läxor för när man är hemma finns det ju så  mycket annat som lockar. Just nu är det TV som drar. Det räcker inte med att ha sett på TV en halv dag. Kan gott se på TV dygnet runt om det var lov. Det blir en hel del diskussioner under tiden. Försöker krångla sig till en reaktion så han kan bli sur. Det funkar inte längre. Vi behåller lugnet oavsett vad.

Vi har fått in värsta influensan i huset. Båda barnen är ordentligt snoriga och hostiga. V trodde C skulle vara frisk nu men det blir i alla fall en till sjukdag hemma från skolan. Hostar och är blek. Vill inte riskera nåt värre. 

Lite trist är det för det är bara två dar kvar tills J är på jobb igen. Vi hade planerat massa kul utflykter som nu inte blir nåt av. Skulle bl a åkt till Tom Titts i Södertälje. Det är väldigt kul där och J har ju inte varit med nån gång ännu. Får ta det längre fram. 

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej!
Har smugit omkring här inne hos Dig under ett par veckors tid i syfte om att nominera Din blogg till Mammablogg Galan!

Nu är Din blogg färdig nominerad, inom kort kommer Du inne på Mammablogg Galans sida kunna se vilken/vilka kategorier den är nominerad till.

Vi hoppas komma igång med röstningarna inom de närmaste 24 timmarna.

Vi ses den 4 juli!

Kram

Annika