lördag, mars 7

En bra lördag nästan slut

Det har varit en bra dag här i det röda huset med de vita knutarna. C:s kompis J kom över halv 10. De fick leka ute idag. Jag fick sovmorgon men lyckades tyvärr inte utnyttja det.
C och hans kompis J var ute tills det var dags att äta en senare luch kl.13. Då var det 2 hungriga barn med rosiga kinder som kom in till pannkakor.

Jag och J har spenderat dagen på övervåningen med att få gjort i ordning lite. Har halkat efter med underhållet där. Några saker som skulle upp på vinden och även några som kom ner igen.

Tiden går fort när man plockar så det blev inget bak som planerat och därmed blev det heller inte den middag vi tänkt idag. Eftersom vi inte fått gjort veckomatsedel, inte har så mycket mat hemma, inte fick handlat... blev det tyvärr pizza på oss. Börjar bli less på pizza även om det inte blir så ofta. Tycker inte det är så gott längre. Valde en med mycket fyllning och grönsaker på. Blev mätt på mindre än halva.

Nu har vi sett melodifestivalen och bara myst alla fyra i samma soffa. J är och försöker lägga O som fortfarande är förkyld. Hör att han inte helt är med på den idén. Själv skall jag gå upp med C och få han i säng.

Inga kommentarer: