torsdag, september 30

Webbkonferens

Har haft sån ångest och panik för webbkonferensen jag skulle delta i för den ena kursen jag läser på distans. Jag har inte ens alla böckerna hemma och har inte kunnat läsa det jag anser att jag skulle och som kusens planering sagt Min plan var idag att jag skulle vara en passiv deltagare, låta de andra två prata mest och instämma där det lät bra.

Nu blev det inte så för en av de som skulle delta fick inte sin uppkoppling att fungera så hon försvann. Den andra eleven som var med hade nog samma plan som jag. Det slutade med att jag hade en hel del åsikter och tankar om ämnet och den anda eleven höll med om mycket jag sa.

Nu när den är slut och jag genomförde den på ett bra sätt och i tillägg fick ut lite av det så känns det riktigt bra. Ingen mer enkätmetodik för mig idag. Tvekade på om jag skulle säga detta högt för då blir det ingen ändring i vilken tid jag får till att sudera halva tiden för jag kommer bara få höra -Vad var det jag sa...
Nu är jag bara så nöjd med att jag kom igenom det och vill skriva av mig det här. Får ta konsevenserna av det senare.

Nu har jag pratat med min kära syster på skype en stund. En bra sak till idag. Hoppas dagen fortsätter med bra saker.

Skall in en tur till biblioteket för att lämna tillbaka några böcker. Handla lite smått på väg hem. Hinner jag innan barnen skall hämtas skall jag läsa lite i böckerna (som jag faktiskt har) till den andra kursen. Den är inte viktigare men den är roligare och intressantare.

Minus

När vi gick ner och åt frukost runt 7 visade utetermometern på -2. ??? Den har varit på 2 grader några gånger och så smäck blev det minus. Inte så kul. Blir till att plocka fram kupévärmare och grejer. Tur att min tjocka jacka kom igår. Den behöver jag när jag går med liten till dagis.

onsdag, september 29

Lek och funderingar

Sitter och leker lite på datorn måste jag erkänna. Har en sak som jag funderar mycket på men vet inte om jag vågar genomföra. Har tittat runt lite på nätet för att som om jag kan få lite tips och råd till att bestämma mig. Inte lyckats ännu så jag får fortsätta fundera ett tag till.

Mitt paket från Ellos har kommit så jag skall ta mig en promenad och få lite frisk luft innan dagen drag igång med skolarbetet. Kallt men fint väder idag med.


tisdag, september 28

Plugg

Idag har jag varit en riktig plugghäst. Har suttit klistrad framför datorn hela dagen. Har träsmak i rumpan och trötta ögon. Nu stoppar jag för idag och skall strax hämta hem killarna.

Det blåser ordentligt ute idag men solen lyser och det är friskt. Tror vi stannar ute och leker en stund när vi kommer hem. Behöver blåsa ut huvudet lite känner jag. Har lovat stora killen att vi skall åka och köpa ett nytt skärp till honom för han gillar inte det han har. Har själv några ärenden jag behöver göra så det passar bra efter vi lekt ute lite.

Pratade med syster en stund idag. Det går långt mellan gångerna just nu men det var kul att hon ringde. Hon hade varit på anställningsintervjuv idag. Hoppas hon får detta jobbet. Tror det kan passa henne. Hon behöver komma igång med något snart. Håller tummarna för dig syster.

NU...

Solen skiner och jag vaknade innan klockan. Började dagen med en bra frukost i lugn och ro så nu jäklar skall jag komma igång på allvar. Har mycket jag skall läsa och några samtal att ringa.

Idag skall bli en produktiv dag!

måndag, september 27

Dålig start

Det blev en riktigt dålig start på veckan. Vi somnade alla i ok tid igår men klockan 1 på natten vaknade jag av liten. Hans blöja hade läckt och jag fick byta på honom och ordna. Det tar inte så lång stund men det var tydligen vid helt fel tidpunkt för efter det kunde jag bara inte somna om. Vände och vred mig till halv 3. Då gick jag upp för att bryta mönstret. Försökte igen men det gick inte. Kände mig trött så jag förstår inte varför jag inte somnade. Runt halv 4 tror jag att sömnen kom igen. Sov 3 timmar till innan det var dags att gå upp.

Skall strax lämna båda killarna idag och hoppas jag orkar göra allt det jag behöver idag.

söndag, september 26

Vår vecka i solen

Här kommer äntligen lite kort och några filmer från vår underbara resa till Turkiet. Båda killarna pratar om att de vill tillbaka igen. Även liten pratar mycket om hur han vill -bada havet...
















































Slow motion

Saker händer inte fort hemma hos oss idag men ibland är det ganska skönt med.
Har en vinst att hämta hos Canvastavlan.se som jag försöker ordna till nu så vi kan få våran tavla. Skall se om jag kan göra något fint av det.

Längtar

Just nu längtar jag efter så mycket.
  • Älsklingen
  • Få tillbaka den "riktiga" vardagen
  • Börja träna igen
  • Ordning på hus, hem och kosten igen
  • Min familj på andra sidan landet
  • Mina paket jag hoppas få nästa vecka
  • Januari(?) då vi förhoppningsvis åker på skidhelg igen
  • En vinst jag vunnit som aldrig kommer
  • Egen tid
  • En tur ut med vänner
  • mm mm mm


lördag, september 25

En tur ut

Har precis kommit hem efter en liten tur till den större staden för vintershopping. Idag blev det ett par kängor till mig och ett par till stora killen. Som jag skrivit innan så fanns det inga bra att få tag på förra året när jag behövde så nu såg jag till att vara ute i riktigt god tid. Snart är det snö och tiden har bara försvunnit.

Lite godis blet det med och några värktabletter. Det var allt idag och jag är nöjd med vår dag. Killarna var lugna och snälla och det gick skapligt fort.

Nu väntar en lugn lördagskväll hemma bara jag och de två små.

Pyamas

Har inga som helst planer idag men funderar på att ta med killarna till Stadium och få köpt de där vinterkängorna som jag tror jag vill ha.

Har suttit vid datorn en stund medans lilleman lekt och stora killen ser på TV. Det gäller att försöka plugga allt det jag kan nu för tyvärr har jag inte haft den tiden eller möjligheten det sista så nu ligger jag lite efter tror jag. I den ena kursen har jag nog en liten fördel av att ha läst lite av ämnet inna för mycket känner jag igen.

Sista dagen med örondroppar för stora killen med. Han säger att örat känns bra och jag hoppas det fortsätter så även efter vi slutat med dropparna. Hade varit skönt om något botas snabbt och lätt i detta huset just nu känner jag.